The wishlist name can't be left blank

Tuintafel

5 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Tuintafel - Staafmat - 6/5/6
    Tuintafel - Staafmat - 6/5/6

    Deze tuintafel bestaat uit dubbelstaafmatten met een dikte van 6/5/6 mm in combinatie met hoek/muurbevestigingen in kleur. 

    vanaf
      vanaf  Regular Price € 89,95 Special Price € 80,96 € 66,91
    Toevoegen
  2. Hoek/Muurbevestiging - Staafmat
    Hoek/Muurbevestiging - Staafmat

    Deze muurbeugel is geschikt voor alle enkel- en dubbelstaafmatten. Bestaande uit: hoekstuk, tegenplaat, RVS bout, moer en ring.

    vanaf
      vanaf  Regular Price € 6,95 Special Price € 6,26 € 5,17
    Toevoegen
  3. Vlinderplaat
    Vlinderplaat

    Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel ons vlinderplaat. 

    vanaf
      vanaf  Regular Price € 1,95 Special Price € 1,76 € 1,45
    Toevoegen
  4. Lakflesje
    Lakflesje

    Dit lakflesje is verkrijgbaar in 5 RAL kleuren. Het is voornamelijk voor storende en beschadigde objecten bij te werken

    vanaf
      vanaf  Regular Price € 11,95 Special Price € 10,76 € 8,89
    Toevoegen
  5. Roeststop
    Roeststop

    Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken en onderdelen. Bekijk snel onze roeststop.

    Regular Price € 8,95 Special Price € 8,06 € 6,66
    Toevoegen

5 product(en)

Tonen als Tonen als foto-tabel Tonen als lijst
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Wat zijn de voordelen van een tuintafel?

Een tuintafel is een essentieel element in elke tuin. Het biedt een plek om samen te komen, te dineren, spelletjes te spelen of gewoon te genieten van een kopje koffie in de buitenlucht. Onze collectie tuintafels varieert van moderne tot klassieke ontwerpen, gemaakt van materialen zoals hout, metaal en kunststof, die zowel stijlvol als weerbestendig zijn. Bij Hekkenwereld hechten we veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Onze tuintafels zijn ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden, zodat u er jarenlang van kunt genieten zonder veel onderhoud.

Welke soorten tuintafels biedt Hekkenwereld aan?

Bij Hekkenwereld bieden we een diverse collectie tuintafels aan. Van grote eettafels voor gezellige diners tot kleine bijzettafels voor een kopje koffie, wij hebben een tafel voor elke gelegenheid. Onze tuintafels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals duurzaam hout, stevig metaal en weerbestendig kunststof. Elk materiaal biedt unieke voordelen en esthetische waarden, zodat u de perfecte tafel kunt vinden die bij uw tuin past.

Hoe onderhoud ik mijn tuintafel?

Het onderhoud van uw tuintafel hangt af van het materiaal. Houten tafels vereisen bijvoorbeeld periodiek schuren en oliën om ze in optimale conditie te houden, terwijl metalen tafels af en toe een reiniging nodig hebben om roest te voorkomen. Kunststof tafels zijn over het algemeen onderhoudsarm en kunnen eenvoudig schoongemaakt worden met water en zeep. Bij Hekkenwereld bieden we ook onderhoudsproducten aan om de levensduur van uw tuintafel te verlengen.